вівторок, 19 грудня 2017 р.

Всі чекають – виглядають Чудотворця Миколая.



 Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається.
  Святий Миколай за свою добродійну любов і щедре милосердя вічно живе в серцях людей. А його любов символічно оживає в дні його святкування по цілому світі, коли він обдаровує дітей дарунками. Для всіх він став символом щирої любові до ближнього.
 От і сьогодні, 19 грудня, коли всі святкують день Святого Миколая, цей Чудотворець завітав до районної бібліотеки для дітей на свято – конкурс
«Всі чекають – виглядають Чудотворця Миколая», яке працівники бібліотеки організували для учнів 2А класу  КЗ «Олександрівське НВО №1» (класний керівник Людмила Олександрівна Семеніченко).
   Діти відгадували загадки, розповідали вірші, співали пісні.
Цікаво і весело пройшли конкурси та ігри «Ліпимо сніговика», «Лови сніжок», «Маска, я тебе знаю», «Красуня – ялинка»,  «Новорічний костюм», «Рукавички і гудзики».
  Святий Миколай обдаровував діток солодощами, а на закінчення свята всі сфотографувались з ним на пам'ять.




  Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар