вівторок, 5 червня 2018 р.







«Мені здається, що одна з найбільших удач
у житті людини - щасливе дитинство»
Агата Крісті
   У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
  З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня працівники районної бібліотеки для дітей  для вихованців оздоровчого табору комунального навчального закладу№3  провели бібліотечний нон-стоп « Квітуча країна дитинства» на фасаді біля бібліотеки. Свято розпочалося о 10 год. виставкою творчих робіт користувачів бібліотеки різної вікової категорії: «Бібліотека має таланти». Також увазі запрошених була запропонована виставка нових надходжень : « Острів Читалія на планеті Літо». на якій представлені різноманітні книжкові видання для дітей: галузеві енциклопедії, довідники, науково-популярні видання, пригодницькі та фантастичні твори, казки. Програма заходу була цікавою і яскравою: версіада «Чудова несподіванка», смайл- лотерея «Ха-ха-ха», була проведена акція «Міняю повітряну кульку на віршик».  Діти змагалися в різноманітних конкурсах: «Не впусти кульку», «Збери друзів». Особливий азарт викликав «Танцювальний конкурс», де діти продемонстрували свою спритність, ерудицію. .Юні друзі були дуже старанними і талановитими, а у змаганнях, як завжди, перемогла дружба .За доброю традицією діти отримали надувні кульки для гарного настрою. Весь час на фасаді тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе дитинство.
   День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.



Немає коментарів:

Дописати коментар