четвер, 20 грудня 2018 р.









   До Дня Святого Миколая Олександрівська районна бібліотека для дітей оголосила благодійну акцію «Подаруй дитині свято». В рамках акції у бібліотеку бажаючі приносили іграшки, канцтовари, дитячу літературу, залишаючи їх в мішку Святого Миколая. Завчасно про саму акцію та про день проведення бібліосвята  «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай» в районній газеті «Вперед» було розміщено оголошення з запрошенням на свято малозабезпечених та багатодітних сімей.
   В день проведення свята присутніх у залі дітей та їх батьків вітали працівники бібліотеки веселими  святковими заходами.
   Перш за все Святий Миколай подарував присутнім сучасну гумористичну лялькову виставу «Подарунки Святого Миколая», яку підготували працівники бібліотеки. А потім звучали вірші, пісні у виконанні дітей.
 Крім цікавої вистави бібліотекарі підготували і для малят, і для батьків цікаві конкурси, ігри, розваги, такі як  «Біг по купинках», «Збери защіпки», «Естафета дружби», «Нагодуй свинку» та багато інших.
   І батьки, і діти з задоволенням прийняли участь у грі «Гусениця». Кожна окрема родина була в конкурсі однією командою. Ведучий видав кожному учаснику по кульці. Кульки однієї команди були одного кольору, іншої іншого кольору і т. д. Після цього кожна група вибудувалась в один ряд і між собою поставили по одній кульці. Далі вони під веселу добру музику рухалися, як гусінь. Відповідно до правил, кульки рукою тримати не можна, однак дітям молодшого віку це допускається. Виграла та команда, яка першою  дійшла до певної позначки і втратила як можна менше куль.
   Цікаво і весело було дітям і дорослим. А на закінчення працівники бібліотеки організували солодкий стіл для учасників свята та провели розіграш  безпрограшної  лотереї.
   Подарунки отримали всі сім`ї завдяки проведеній благодійній акції, під час якої жителі нашого селища (в основному батьки читачів бібліотеки) приносили для багатодітних сімей подарунки: книги, солодощі, іграшки.
  Велику вдячність працівники бібліотеки висловлюють спонсорам: Олександрівській районній раді, підприємцю  Сергію Литвину, директору державного підприємства      «Олександрівське лісове господарство» І. В. Гапичу в проведенні свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар