пʼятницю, 5 квітня 2019 р.










   Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України.
   Вже стало доброю традицією кожного року в Олександрівській районній бібліотеці   для дітей проводити  цей конкурс.
   Ось і цього року за почесне звання «Суперчитач району» змагалося 10 книгоманів – найактивніших та найзавзятіших читачів-учнів 7 класів: Міщук Владислав (Новоосотська сільська бібліотека), Голубець Тетяна (Несватківська сільська бібліотека), Ковтун Дарія ( КЗ «Олександрівське НВО №1»), Гончаренко Богдан (Олександрівський НВК КЗ «Олександрівське НВО №2»), Ковальська Лідія (Вищеверещацька сільська бібліотека), Слюта Людмила (Бірківська сільська бібліотека ), Локотош Артем (Єлисаветградська селищна бібліотека), Філін Дар’я (Підлісненська сільська бібліотека), Фришко Вікторія (Красносілківська сільська бібліотека), Король Марку (Михайлівська сільська бібліотека).
   Всі вони вибороли перемогу на І  етапі конкурсу, що відбувся  у сільських та шкільних  бібліотеках . Упродовж кількох місяців школярі читали книжки з української чи зарубіжної літератури, що не входять до шкільної програми, вели свої читацькі щоденники, в яких записували враження від прочитаних книжок та свої відгуки.
   На ІІ етапі  конкурсу учасники районного туру змагалися на найкраще знання літератури , розповідали про прочитану та описану в Читацькому щоденнику книгу, а журі оцінювало їхні читацькі щоденники, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, оригінальність оформлення, висловлені оригінальні думки, які заохочують до прочитання.
   Переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2019» - «Суперчитачем району»  став  Локотош Артем. Він змагатиметься за звання «Суперчитач області» на ІІІ етапі конкурсу, який відбудеться 25 квітня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім.. Т.Г.Шевченка.
    Побажаємо йому успіхів та перемоги!





Немає коментарів:

Дописати коментар