неділю, 11 липня 2021 р.

 Багато чудових свят має український народ, всі вони супроводжуються красивими, сповненими таємничою силою та глибоким змістом обрядами. Але, мабуть, одним з найдивовижніших та наймістичніших є свято Івана Купала.

🌺 Так, 6 липня на річці Тясмин відбулися народні традиційні гуляння з нагоди святкування чарівного свята Івана Купала.
Працівники Олександрівської бібліотеки для дітей🏠 також приєдналися до святкового дійства і провели з дітьми різноманітні розваги, конкурси, ігри. Діти 👩🧑з захопленням приймали участь у конкурсах: «Мильні бульбашки», «Лікарські рослини», «Влуч вкапелюх», та інші. Цікавим був конкурс малювання, під час якого діти показували свою майстерність в написанні чарівної квітки – папороті. А найцікавішим моментом цього свята став майстер-клас на кращий віночок,який провела мама наших користувачів – Хлівіцька Лариса. Кожна дівчина вклала свою фантазію, натхнення у створення цих справжніх шедеврів.
Свято закінчилося, та кожен поніс додому у своєму серці частинку того купальського вогню, що очищає, робить нас добрішими, мудрішими і міцнішими в цей непростий для нашої країни час. Та головне,що сааме такі свята прищеплюють дітям любов і шану до України, її традицій, народної пісні, українського побуту та культури.





Немає коментарів:

Дописати коментар