пʼятницю, 14 лютого 2020 р.
















          14 лютого – свято всіх закоханих, День святого Валентина.
А з 2012 року – ще й Міжнародний день дарування книг. Долучитись до книжкового свята, продемонструвати свою любов до книги можна різними способами: подарувати книжку рідним, друзям; передати книги тому, хто цього потребує (дитячі будинки, бібліотеки, лікарні…).
       А дійсно, чому б разом з валентинкою не подарувати книгу? Адже це дивовижний спосіб поділитися любов’ю та прийняти участь в добрій справі!
       Тому і стало  доброю традицією відзначати 14 лютого в районній бібліотеці для дітей, як Міжнародний день дарування книжок. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля. Приємно, що у нас в селищі так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.  З вдячністю, зі смаколиками зустрічали 14 лютого в бібліотеці всіх учасників під гаслом «Найкращий подарунок – книга».  Найактивнішими дарувальниками стали читачі  3-а класу Олександрівського НВК КЗ (Олександрівське  НВО №2, класний керівник Дубинюк Лілія  Миколаївна),  які  подарували бібліотеці чимало цікавої, потрібної літератури. З внутрішньої сторони титульної сторінки юні дарувальники залишили свої підписи: « Районній бібліотеці для дітей від ….».
        Щиро вдячні всім,  хто відгукнувся і став дарувальником. Будемо вдячні і тим, хто збирається долучитися до цього.
                              Не втомлюйтеся робити добро!


Немає коментарів:

Дописати коментар