пʼятницю, 14 лютого 2020 р.









   Напередодні дня святого Валентина кожен з нас задумується над тим, як приємно здивувати своїх оточуючих, як і чим висловити свою любов до них. Ми вибираємо подарунки, шукаємо «валентинки», щоб висловити ними свої почуття. Проте набагато приємніше отримати «валентинку», зроблену власними руками,  адже ця листівка буде креативною, індивідуальною і нестиме справжні почуття.
   Бібліотекарі, завітавши до Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» ,  для учнів 7 – А класу провели  майстер-клас по виготовленню святкових «валентинок».
  Прослухавши розповідь про історію цього унікального свята всіх закоханих всі взялися до створення справжнісінького дива, де кожен мав змогу проявити свою фантазію і створити валентинку власними руками. Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей.
   А на завершення кожен із присутніх тримав у руках красиву «валентинку-сердечко» і на свято всіх закоханих діти матимуть чим вітати один одного.
  Крім того діти мали змогу познайомитися з книжковою  виставкою під назвою  « Свято закоханих сердець», на якій було представлено художню літературу різних жанрів українських та зарубіжних авторів про дружбу, підліткове кохання. Прочитавши ці книги користувачі зможуть пережити з героями книг прекрасні  почуття.


Немає коментарів:

Дописати коментар