середа, 30 червня 2021 р.

 








    «Сяйте усмішки, сонцем зігріті! Миру і щастя – всім дітям на світі»» - під такою назвою 1 червня розпочалася розважально – ігрова програма бібліотеки для дітей Олександрівської селищної ради.

    Цікавий та емоційний заряд енергії отримали діти, прийнявши участь в іграх, конкурсах: «Спіймай кульку», «Хто швидший» (біг в пакетах), «Перегони з сюрпризом»          та ін. Традиційно пройшов конкурс малюнка на асфальті «Канікули моєї мрії». Наприкінці заходу діти з задоволенням прийняли участь в майстер-класі «Яскраве літечко». В цей святковий день було проведено нагородження учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка  «Книга і діти, екологія і світ» та Всеукраїнського  конкурсу  дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!».

   І яке ж свято без солодощів. Всі учасники отримали по морозиву. Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар