середа, 30 червня 2021 р.

 






          Працівники  бібліотеки для дітей влаштували для дітлахів,  учнів 2-б класу СШ№2, яскраве і веселе свято «Андерсенград». Бібліотечні працівники володіють дивовижною фантазією та талантом дарувати дітям радість. Цього разу для маленьких гостей були влаштовані ігри, розповідь про життя і творчість Ганса Крістіана Андерсена, вікторини. Ведуча розповіла дітям про автора їх улюблених казок, як він прийшов у літературу, чому почав складати казки.  В чудову  країну  казок Андерсена завітала і Снігова Королева, яка зачарувала парасольки, при допомозі яких діти можуть бачити «кольорові сни». Щоб розчарувати парасольки діти проходили різні випробування: «Криве люстерко», «Сніжки», «Пошук». Особливий азарт викликало випробування з різнокольоровими кульками ( дротиками потрібно було попасти в кульку і дати відповідь на питання вікторини).  

       «Стійкі олов'яні солдатики» продемонстрували майстерність у стройовій підготовці», а прекрасні «Дюймовочки» вразили присутніх своєю граціозністю і вмінням танцювати.  З усіма завданнями діти впоралися на відмінно, а за гарні знання  Снігова Королева повернула парасолькам «кольорові сни» і нагородила всіх учасників символічними «солодкими золотими медалями Андерсена» .

         Для дітей була підготовлена ​​книжкова виставка « Чарівний світ казок Андерсена». Після заходу діти змогли взяти з книжкової виставки ту казку, яка найбільше припала до душі, для того, щоб удома ще раз «зануритися» в чудовий світ незвичайних історій великого чарівника.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар