пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

 Навчальний рік розпочався! А до бібліотеки

🏠 на гостини знову завітали наші постійні читайлики👭👬👫 учні 2 – Б класу КЗ Олександрівський ліцей №2 ( кл. кер. Шпак С.О.) Зустріч після літа була цікавою, насичена різними подіями. Канікули закінчилися, діти були частими гостями різноманітних захоплюючих заходів, майстер – класів, які проходили на протязі літа в бібліотеці🏠. За активність та креативність бібліотекарі подарували на згадку про сонячне літо різнокольорові окуляри😎, які любязно надала помічник народного депутата України Олеся Довгого – Катерина Бондаренко.
Для маленьких чомучок бібліотекарі провели пізнавально – ігрову програму «Свято, що дарує зустрічі багато..» Це були конкурси: «Тихе полювання», «Збери врожай», «Подолання перешкод», «Вітер». Пригоди, запал, радість спілкування та море позитивних емоцій🤩🥰😀🤪.
На святі була ще одна приємна новина, учень класу Рибалка Ярослав отримав від бібліотеки подарунок🗒 як переможець Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках».
І на останок заходу на кленових листочках🍁🍁🍁 діти написали свої побажання та мрії, які «законсервували» в чарівну вазу, яку відкриють по закінченню другого класу, щоб переконатися що дива у світі існують.



Немає коментарів:

Дописати коментар