пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

 Родина

👨‍👩‍👧‍👦, дім🏠, домашнє вогнище🫶❤️ – найголовніше в житті кожної людини. Відомий український педагог Василь Сухомлинський стверджував: «Сім’я – це те первинне середовище, де людина повинна вчитися робити добро.»
8 липня в Україні🇺🇦 відзначається День родини. З нагоди цього свята працівники Олександрівської бібліотеки для дітей запросили родини своїх користувачів на бібліотечні гостини « Обереги української родини», які пройшли при підтримці народного депутата Олеся Довгого та його помічника Бондаренко Катерини Григорівни.
Насичену програму розваг🎊🎉, конкурсів, ігор, естафет приготували працівники для учасників дійства. Незвичайний азарт викликав конкурс, в якому потрібно було написати слово»Родина» не торкаючись руками маркера. Цікавинкою заходу стала гра «Вода, вогонь, повітря, земля», в якій учасники проявили себе не тільки спритними, а й кмітливими. Дітям навіть вдалося покерувати дорослими під час конкурсу «Подолай перешкоду», коли батьки слухаючи їх чіткі вказівки долали смугу перешкод🏃‍♂️🏃‍♀️. Наостанок на дітей чекав сюрприз. Вони переглянули театралізовану виставу «Ріпка на сучасний лад», де головними героями стали їхні батьки. Щирий сміх, посмішки, позитивні емоції не залишили жодного учасника заходу. Під час свята члени сімей за участь у конкурсах отримували бали-смайлики😀😁🥰😘😜🤪🤩, які були враховані при визначенні переможців. За призові місця родини отримали призи🎁🎈🧸, а ще крім цього кожна родина на згадку про цей захід одержала пам’ятний подарунок та солодощі🍭🍬🍫🥤.
Наприкінці заходу всіх присутніх зі святом привітала помічник народного депутата Катерина Бондаренко і побажала злагоди в родинах, міцних дружніх відносин та сімейного затишку💞💕❤️👩‍❤️‍💋‍👨👨‍👩‍👧‍👦.






Немає коментарів:

Дописати коментар