понеділок, 3 липня 2023 р.

 В рамках відзначення 105-річниці від дня народження видатного педагога і письменника Василя Олександровича Сухомлинського до Олександрівської бібліотеки

🏠 для дітей 👧🧒👦👩завітали вихованці дошкільної групи "Капітошки" КЗ "Олександрівський ліцей № 2 " (вихов. Ткаченко Л. О. та Швець О. О.) На дітей чекала цікава ❗️ інформаційна хвилина ❗️ "Штрихи з портрета Василя Сухомлинського". Присутні "познайомилися" з чарівною людиною, педагогом, який за допомогою казки ніс у світ дитини добре, правдиве та чисте.
З великої любові 🥰🥰🥰 до дітей 👨‍🦱👩‍🦰👶 він написав для них багато цікавих розповідей, бо В. Сухомлинський хотів, щоб підростаюче покоління було добрим 🫂 🫂, чуйним, щоб любили та поважали своїх батьків 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧 і нашу велику прекрасну Батьківщину 🇺🇦🇺🇦🇺🇦. Малеча прослухала оповідання "Папуга 🦜 та Журавель", а потім, зробивши висновки, прийняла участь у грі "Чарівний стільчик", наввипередки відповідали на запитання за змістом твору. Потім, кожен учасник заходу отримав сердечко ❤️🧡❤️, на якому була зображена картинка з доброю справою 👍чи поганою 👎. Сердечка з доброю справою дітки наклеювали на стенд, а погані - відправляли у мішечок-смітник.
Кожне наступне покоління по-новому сприймає Василя Сухомлинського, але завжди знаходить свої цінності в його творчій спадщині.




Немає коментарів:

Дописати коментар