четвер, 21 грудня 2023 р.

 






Найбільш очікуваним зимовим святом є Новий рік: пора привітань, подарунків та, звісно, розваг.

Працівники Олександрівської бібліотеки для дітей  підготували святково-розважальну програму «Ура! Вже новорічна пора! », на яку завітали здобувачі освіти 5,6 та 7 класів Бірківської філії КЗ «Олександрівський ліцей № 2» (за сприяння кл. кер. Майданник В.С., бібліотекаря Сметани В.С. та педагога-організатора Чайковської А.А.)

На дітей чекали креативні зимові розваги, дидактичні ігри та конкурси. Відгадували зашифроване  прислів̕̕ я, танцювали із «сніговою» кулею, створювали заметіль. Гості були в захваті від новорічних естафет, всі намагалися якомога швидше застрибнути у Новий рік, але завдання виявилося не під силу…Але це на зіпсувало свята! На обличчях дітей та дорослих сяяли задоволені посмішки, а в стінах книгозбірні панувала святкова атмосфера передноворічного настрою.

Наостанок всі розійшлися по локаціях, на яких було організовано різноманітні майстер-класи. Діти зробили для себе власноруч зимову поробку. Усі учасники свята отримали неймовірне задоволення, новорічні смаколики від працівників бібліотеки  та святкову фотосесію на згадку.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар