понеділок, 11 грудня 2023 р.

 Проходить час, і, здається, він повинен був залікувати рани. Але ці рани на серці України кровоточать дотепер, не даючи забути одну з найтрагічніших сторінок історії нашої Батьківщини. З метою вшанування пам’яті жертв голодомору в Україні працівники Олександрівської

👩🧑бібліотеки для дітей 24 листопада запросили до стін книгозбірні на день пам`яті «Голодомор в Україні: говоримо сьогодні, пам`ятаємо завжди» 👭 здобувачів освіти 5-А та 7-Б класів КЗ «Олександрівський ліцей № 2» (кл.кер. Ситник А. І та Волошина М. Ф.) 👩🤵‍♂️Діти переглянули виставку-інсталяцію «Пам`ятаємо, єднаємося, переможемо», на якій представлена добірка різноманітної 📕📗📘літератури, яка стосується даної тематики, прослухали цікаву, але водночас і страшну розповідь про події, які сталися 90 років потому. Учасникам заходу було запропоновано переглянути короткометражний анімаційний 🖥фільм «Голодний дух», який присвячений Голодомору в Україні у 1932-1933 роках. У центрі сюжету зворушлива розповідь про 🤦‍♀️дівчинку , яка пережила ті страшні часи і залишилася живою. Наостанок всі долучилися до створення колективної поробки та вшанували всіх померлих хвилиною мовчання.
Голодомор 1932-1933 років в Україні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як одна з найстрашніших сторінок минулого. Тож закликаємо всіх долучитися до Всеукраїнської акції і запалити свічку 25 листопада о 16.00.
Усі реакції:
Світлана Рула, Наталія Литвин та ще 20

Немає коментарів:

Дописати коментар