вівторок, 28 березня 2017 р.

Всеукраінсикий тиждень дитячого читання

   


Вже 24 рік, починаючи з 1993, впродовж весняних шкільних канікул у дитячих бібліотеках нашої країни проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Зустрічі з найулюбленішими новими книжками, книжкові іменини, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси та акції, театральні вистави, майстер-класи, презентації — і все це супроводжується приємними несподіванками. І, звичайно, одного тижня для реалізації такої насиченої програми замало, тому дуже часто Свято читання виходить за рамки зазначеного терміну і продовжує тривати далі.
   20 березня 2017 року в Олександрівській районній бібліотеці для дітей розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання театралізованим літературно – музичним святом «Цінуймо книгу, як найбільшу святість» на якому були присутні учні 3-х класів НВО№2 (кл.керівник Ткаченко Л.А., Дмитренко О.М.) Під час свята діти переглянули відеоекскурсію «Музей книги», сценку «Пригоди Нечитайлика», з казковими героями пограли в ігри.Діти мали можливість здійснити мандри в Книжкову галактику, побувавши на планетах: Книжкова,Пізнавальна, Технічна, Медична та ін..

 Свято читання розпочалося.  Попереду  дітей чекає багато цікавого: пізнавальна гра «В гостях у казки», турнір книголюбів, коктейль-презентація «Файне місто – Бібліотека», флеш-моб «Візьми у руки книгу». А закінчиться тиждень розважально-ігровою програмою «З книгою я плачу і сміюся, і сумую з нею, й веселюся.

Немає коментарів:

Дописати коментар