вівторок, 28 березня 2017 р.

  Турнір книголюбів продовжив Тиждень дитячого читання, який відбувся в районній бібліотеці для дітей. На захід були запрошені учні 5-х класів НВО№2 (кл кер. Ставенко О.П., Москаленко Л.В). Мандрівку на «книго льоті» здійснили діти з бібліотекарем Литвин Н.Г. в далекі часи, де їх чекала цікава розповідь про цікаві факти з життя книги, історія створення книги. Подорожуючи різними країнами світу юні користувачі познайомились з найдавнішими бібліотеками минулого.
     Зламати стереотип про те, що сучасні діти не люблять читати спробували  юні інтелектуали та ерудити під час проведення різноманітних турів: «Реалії», «Герої казок і дитячих оповідань», «Впізнай героя», «Письменник- не письменник». За підсумками ігор спостерігало компетентне журі, яке зараховувало залікові очки за правильні відповіді командам.
     На закінчення заходу бібліотекарі побажали юним користувачам продовжувати читати книги, які допоможуть дітям стати кращими, мудрішими. добрішими, легше долати перешкоди, які траплятимуться на їхньому життєвому шляху.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар