вівторок, 28 березня 2017 р.

Тиждень продовжуєтьс...

   В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання та у Всесвітній день поезії до дня річниці з дня народження геніальної української письменниці сучасності Ліни Костенко у районній бібліотеці для дітей відбулося літературне знайомство «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох!».
   Ліна Костенко – це унікальне явище в українській літературі і не тільки в українській, а  й у європейській, світовій, тому що такої глибини переживань і самокритичності сучасна література ще не знала. На нинішньому поетичному олімпі України серед інших майстрів слова вже кілька десятиліть живе вона як «нерозгадане чудо», «голос народу». Маючи воістину Божий дар слова, Ліна Василівна є ще й лицарем честі, взірцем громадянської мужності.
  Учасники заходу, учні 6-Б класу НВК №2 (вчитель української мови і літератури Шевчук Любов Михайлівна), прослухали розповідь про талановиту поетесу, її поезію, пісні на вірші Ліни Костенко «Я вранці голос горлиці люблю», «Вечірнє сонце», «Осінній день», познайомились із книгами, представленими на книжковій виставці «Поезія – це завжди неповторне, поезія – незримий дотик до душі».


Немає коментарів:

Дописати коментар