пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

 








Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. До цього дня в бібліотеці оформлена міні-виставка «Можливості -  обмежені, здібності – безмежні».

      «Епідемія добра!» — під  такою назвою в приміщенні Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2»  пройшла година  доброти для здобувачів освіти 1-а класу

 ( кл. кер. Дубинюк Л.М.) , яку провели працівники Олександрівської бібліотеки для дітей.

Протягом заходу  бібліотекар  розповідала дітям про те, що доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність.  Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. На прикладі казок «Кривенька качечка», «Стійкий олов’яний солдатик», Катаєва В. «Квіточка-семиліточка» говорили про добро, милосердя. Потім передаючи серце один одному діти  озвучували вголос про свої добрі справи, які здійснювали в школі, вдома, в природі і заповіли Сонечку, яке так привітно посміхалось до діток з дошки і бачить всю планету  розповісти про їх добрі вчинки всім дітям землі.

      Завершився захід словами вчителя, яка наголосила дітям, хто щедро робить добро, у відповідь отримує ще більше. Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар