понеділок, 20 грудня 2021 р.

 











   День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті цього доброго святителя діти, бо для них, насамперед – це свято веселощів та подарунків.

   В бібліотеці для дітей відбулися святково - мистецькі заходи, організовані працівниками бібліотеки. Для відвідувачів організовано фотозону та  виставку - інсталяцію «Святкуємо Святого Миколая».

   Здобувачі освіти  5А класу Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» ( класний керівник Людмила Михайлівна Степаненко) стали учасниками святкового шоу «Затамуйте, друзі, подих Миколай сьогодні ходить». Діти переглянули відео про Миколая Чудотворця та  прийняли участь у конкурсах, іграх «Морквинка для віслюка», «Намалюй Миколая», «Повітряний бій», «Відгадай загадку», розгадували кросворд «Миколай Чудотворець» та інше.

   Завершилося свято оркестровим шоу до пісні «Ой, хто, хто Миколая любить» у виконанні учасників святкового дійства.

Всі діти були слухняними упродовж року і тому отримали святкові подарунки від Святого Миколая.

Оркестрове шоу у виконанні здобувачів освіти  5А класу Олександрівського НВК КЗ «Олександрівське НВО №2» ( класний керівник Людмила Михайлівна Степаненко) радувало своїм звучанням працівників та відвідувачів бібліотеки.

Вітання всім друзям бібліотеки до дня Миколая Чудотворця!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар