понеділок, 11 березня 2024 р.

 Весна

☘️🌺🌞… Вже сама згадка про неї будить у серці щемну радість 😀. Це свято пробудження та оновлення природи. Коли приходить весна, кожному з нас здається, що ти народжуєшся на світ вдруге, що весна ця особлива, краща, ніж були попередні.
В один з таких весняних днів народився Тарас Шевченко ─ найяскравіша постать української 🇺🇦культури.
Минуло багато років з дня народження славного сина українського народу ─ 210─ але й сьогодні його слава живе поміж нами. Тож працівники Олександрівської бібліотеки для дітей запросили вихованців 👶👧👦старшої групи ДНЗ № 6 «Світлячок» (вих. А.О. Іваненко) відсвяткувати 🎉🎉🎉День народження Т.Г. Шевченка. На дітей чекав «чарівний потяг 🚂🤝знайомств», на якому вони дісталися на свято. Юні читайлики прослухали захопливу розповідь про життєвий шлях Кобзаря. Для ознайомлення з творчістю Шевченка бібліотекарі обрали ігрові форми роботи. Малеча відвідала арт-майстерню «Нумо, наші читачі, взяли в руки олівці 🖌✏️», у якій створили власний малюнок. Під час прослуховування вірша «Садок вишневий коло хати» діти «виростили» квітуче 🌸🌸🌸 дерево, із задоволенням наклеювали вишневий цвіт, а потім захопливо спостерігали за чарівним дійством: квіти, побризкані 💦водою почали розпускатися. Цікавим моментом заходу було створення «Патріотичного серця 💛💙Тараса».
День народження вийшов пізнавальним та веселим 🥳. Діти отримали позитивні емоції та враження 😁😉👍. Ну і яке ж свято без солодощів!? На гостей чекав смачний торт 🎂з нагоди відзначення ювілею великого Кобзаря.
Шевченко залишив нам свої неоціненні духовні надбання – твори і світлу добру пам’ять про себе. Він пробуджував любов до своєї Батьківщини, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Ми повинні завжди пам’ятати про генія українського народу!




Немає коментарів:

Дописати коментар