четвер, 28 березня 2024 р.

 Всеукраїнський

🇺🇦🇺🇦🇺🇦 тиждень поезії 📜добігає кінця. Поетичне слово звучить на теренах України під час цікавих та неповторних зустрічей. Сьогодні до бібліотеки для дітей 🧑👩👦завітали здобувачі освіти 7-Б класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей № 1» (вчитель Лушпай Л.М., за сприяння шкільного бібліотекаря Чипіги О.Б.) на зустріч з поетесою, письменницею-землячкою і дуже цікавою людиною – Валентиною Сірою, відомою читачам під псевдонімом Уляна Горяна.
Цікаві оповідання, захопливі казки та лірична поезія Валентини Миколаївни відразу завоювала юні душі слухачів. Ця жінка талановита буквально у всьому – в роботі👍, творчості✍️📜, дружбі 🤝, любові ❤💖. А ще вона безмежно закохана в свій рідний край, в свою Олександрівську землю 🫶. Діти із захопленням слухали розповідь письменниці та з не меншим задоволенням ставили питання ❓та отримували на них відповіді.
Завітавши до бібліокафе 🏠«Цінуйте рідний дім і те, що маєте», хлопці 🧑та дівчата 👱‍♀️спробували себе в ролі поетів та складали вірші за поданою римою, грали в гру «Розсипалочка», згадували видатних українських поетів, знайомилися з сучасними письменниками, які зараз боронять ✊💪нашу Батьківщину 🇺🇦🇺🇦🇺🇦. Серед учнів відбувся конкурс малюнків 🙇‍♀️🏞🌄🏡⛺️«Малюємо вірші про дім».За креативність і неординарність переможці 🥇🥈🥉отримали невеличкі подарунки 🎁.
Сподіваємось, що літературна зустріч з Уляною Горяною у бібліокафе викликала у юних читачів бажання відвідати бібліотеку та прочитати ще більше творів української літератури.
Усі реакції:
Світлана Рула, Наталія Шабанова та ще 30

Немає коментарів:

Дописати коментар