вівторок, 21 травня 2024 р.

 Напередодні Всесвітнього дня здоров`я

🤸⛹️‍♀️🤼 , яке відзначатиметься 7 квітня, до Олександрівської бібліотеки для дітей, завітали здобувачі освіти 4-го класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» (кл.кер. Котенко Т.А.)
Цікаві та веселі події, перетворили бібліотеку на справжню країну Здоров`я💪.
Діти з захопленням слухали 👂розповідь про історію цього дня, про те, хто його започаткував і чому так важливо берегти своє здоров`я❤. Та несподівано надійшов лист✉️ від жителів країни «Здоров`яндії», в якому вони просили врятувати їх планету🌎. Щоб допомогти їм, треба було виконати цікаві завдання. Тож, юні мандрівники👭👬👫 вирушили у подорож. На зупинцї «Загадкова» всі дружно відгадували ключові слова, на «Театральній» - мімікою та жестами показували види спорту⛷⛹️‍♀️🤾. Перед спортивними змаганнями всі дружно розім`ялися під веселу руханку «Фізкультхвилинку». Кожне виконане завдання, наближало їх до мети - збереження планети «Здоров`яндії». Змагаючись у спритності, витривалості та координації, малеча долала різні перешкоди. Подолавши всі перешкоди, юні👭👬 мандрівники не лише допомогли жителям «Здоров`яндії» врятувати їх🌏 планету, але й зробили важливий крок до збереження власного здоров`я❤.
Учасники отримали масу позитивних емоцій😆😄😃, заряд бадьорості та знання про те, як важливо вести здоровий спосіб життя.⚽️🏀🏓⛷🤾‍♂️⛹️⛹️‍♀️
Усі реакції:
Світлана Рула, Віта Ставенко та ще 24

Немає коментарів:

Дописати коментар