вівторок, 21 травня 2024 р.

 Великдень – найбільше християнське свято, яке однаково подобається як дітям

🧑👦👩, так і дорослим 🧔‍♂️👵.
Щоб прикрасити своє життя у ці передсвяткові дні, Олександрівська бібліотека 🏡 для дітей 👶👧👦запросила здобувачів освіти 6-А класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей № 1» (кл. кер. Вихрист Н.О., за сприяння шкільного бібліотекаря Чипіги О.Б. та вчителя Коваль С.А.) до великодньої майстерні «Домашній писанкар».
На дітей чекала цікава Великодня пригода 👍. Бібліотекарі розповіли про звичаї і традиції одного з найбільших і найсвітліших релігійних свят. Хлопці 🙋🙋‍♂️та дівчата 👭 дізналися про значення великодніх символів 🥚🥚🧁, про народні прикмети та обряди. Складали анаграми 🙇‍♂️🙇‍♀️, познайомилися зі значенням кольорових 🔴🟠🔵🟢⚫️мальованок і спробували створити власну крашанку «Позитив 😀😍😋😜». Юні читайлики занурилися у чудовий світ Великодня, відкрили для себе цікавинки цього свята, віртуально зібрали великодній кошик 🧺🥚🍗🧁🍫🧀🥒та ознайомилися з техніками розпису ✍️яєць🥚.
Ну а наостанок всі присутні поласували 😋смачненькою пасочкою і ароматним чаєм☕🫖.
Також у стінах книгозбірні був організован арт-простір «Великий тиждень», де представлені книги 📚📖про Великодні традиції, символіку писанкарства тощо.
Працівники бібліотеки усім бажають теплого, сонячного настрою🌞😁👍 та натхнення напередодні дивовижних св




ят🎉!

Немає коментарів:

Дописати коментар