пʼятниця, 28 червня 2024 р.

 Вже 28 років 28 червня ми святкуємо

🇺🇦День Конституції України.
Це подія національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини! Цьогоріч цей день зовсім не радісний, з відчуттям болю і смутку. Але натомість дуже важливий. Нашу Конституцію і волю нікому в нас не відібрати!
До цієї знаменної дати 🏠Олександрівська бібліотека для 👩🧑‍🦰👱‍♀️дітей в рамках акції «Літо 2024. Незабаром Перемога!» підготувала для своїх користувачів правознавчу хвилю «Конституцію вивчаємо і закони поважаємо». Під час заходу присутні поринули у 🙋‍♀️🙋‍♂️пізнавальний світ, дізналися історію виникнення та розвитку Конституції України, долучилися до 👩‍🎓🧑‍🎓обговорення своїх прав та обов`язків. Організатори заходу підготували для своїх відвідувачів захопливу ігрову програму з різноманітними цікавими іграми, вікторинами, загадками: «Я і Україна», «Моя Україна в цифрах», «Патріотичне лото», «Правові загадки». Діти прийняли участь у творчому завданні та на синьо – жовтих кульках малювали символи України. Надзвичайно цікаве завдання чекало на присутніх під час патріотичного флешмобу «Україно, залишайся незламна та міцна!». Присутні власноруч створили герб України та піднесено виконали гімн України. Також в бібліотеці організована📕📗📘📙📙 книжкова виставка літератури «Конституція-основа правової держави» з підбіркою цікавих книг, фотографій та інших матеріалів до свята. Учасники заходу дізналися багато цікавого про Основний Закон країни та активно та весело провели своє дозвілля.
🇺🇦 Конституція – гарант прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої держави – України. Збережемо наш закон заради вільного та щасливого життя кожного українця.






Немає коментарів:

Дописати коментар