понеділок, 27 червня 2022 р.

 Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей

👫👭👬👨‍👩‍👧👩‍👩‍👧 – прекрасне свято радості і надії. Олександрівська бібліотека🏠 для дітей відсвяткувала цю дату різноманітними яскравими заходами, які провели для дітей та разом з ними. На бібліотечному дворику було організовано святкову ігрову програму- Web-вояж « До країни дитячої посмішки». Книжкова виставка « По книжковому морю під вітрилами ЛІТА-2022» стала яскравим відкриттям літніх читань «Літо-ура! Пригодам-ура! Веселому дозвіллю-ура!», на яких були представлені нові книги, які надійшли до бібліотеки.
Дітлахи прийняли активну участь в конкурсах та вікторинах: «Руки-ноги», «Влуч дротиком у кульку», «Подаруй другу смайлик»🤩, танцювали руханки. Активні учасники отримували призи🎈🎁. Всі і діти і бібліотекарі отримали від свята позитивні емоції та хороший настрій. Наприкінці свята всі дітлахи отримали солодощі🍬🍭🍫 за підтримки народного депутата України Олеся Довгого та помічника Катерини Григорівни Бондаренко.
А ще дітлахів чекав сюрприз: кожна дитина на згадку про святкове дійство могла зробити собі тимчасове татуювання улюблених героїв книг, фільмів, мультфільмів🐯🦁🐣🐧🦄.
Світлана Рула, Светлана Баклан та 73 others
4 Shares
Like
Comment
Share

Немає коментарів:

Дописати коментар