понеділок, 27 червня 2022 р.

 Упродовж усього життя ми звертаємось до

📔 книжки. Спочатку, коли дитина ще не вміє говорити, батьки їй читають 📙📘📗вірші, казки, оповідання. Пізніше, вивчивши літери та навчившись читати й сама стає читачем.📓 Книга розповідає про все: про🌎 близькі та далекі краї, 🐶🐴🦛🦖🌲🌈💥⚡️таємниці природи, 👭👬життя однолітків, тощо. Вони допомагають у навчанні, збагачують внутрішній світ, пробуджують мрію. І дуже приємно, коли діти ще з молодшого шкільного віку це розуміють, коли батьки сприяють та заохочують дітей до читання навіть з 5-річного віку. В нашій🏠 бібліотеці відбувся конкурс «Уважні та начитані» на визначення кращого читаючого класу. Метою цього заходу було заохочення дітей до систематичного читання, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, популяризація найкращої української та світової літератури для дітей, вироблення в учнів навичок самостійної роботи з книгами, привернення уваги до бібліотеки як до затишного, дружнього і безпечного місця зустрічі зі своїми ровесниками, місця навчання та розваг.
Кращим читаючим класом в цьому році нашою бібліотекою визначений 1-а клас КЗ «Олександрівський ліцей №2», класний керівник Дубинюк Лілія Миколаївна, яка надзвичайно зацікавлена у заохоченні своїх учнів до читання, постійно прививає їм любов до📙 книги. І не дивлячись на те, що в цьому році заняття в основному проходили онлайн, першокласники з задоволенням відвідували🏠 бібліотеку і приймали участь у підготовці та проведенні масових заходів бібліотеки. На святі наші юні читачі презентували 👏👏👏свої улюблені книжки та продемонстрували свої знання літератури, відповівши на запитання вікторин та ігор. Гості свята були нагороджені грамотами, дипломами та невеличкими сувенірами. Грамоти отримали: 1 місце – Кривенко Таїсія, 2 місце - Мар’яненко Ксенія і Торосян Ангеліна, 3 місце – Грушовий Артем.
Працівники бібліотеки для дітей👏 👏👏вітають своїх маленьких 🙋‍♀️🙋🙋‍♂️користувачів і завжди раді бачити у себе охочих до читання 👭дітей.
Світлана Рула, Оксана Любчич та 48 others
2 Comments
1 Share
Like
Comment
Share

Немає коментарів:

Дописати коментар