понеділок, 27 червня 2022 р.

 На святкування

🏖🏝🏜⛰🏕Дня Землі в🏠 Олександрівську бібліотеку для👨‍👨‍👦‍👦👩‍👦👩‍👦‍👦👨‍👧‍👧 дітей зібрались користувачі селища і діти з внутрішньо переміщених територій різних вікових категорій. Для них бібліотекарі приготували кураж-зустріч «Бібліовесна в зеленому». Бібліотекар читального залу розповіла присутнім історію походження свята Землі, яке має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища.
Несподівано на зустріч завітали страшні монстри, які загрожують нашій🌍 планеті, підживлюючись сміттям, шкідливими відходами. Щоб їх подолати присутнім дітям було запропоновано прийняти участь в іграх, конкурсах. Щоб подолати «Доїдавра» діти грали в гру «Хто чим харчується», «Сміттєконга»- сортували сміття, «Сухозема»- дбайливо переносили воду з однієї ємкості в іншу. Дружно, з азартом були переможені всі монстри.
Захід закінчився, але головне на чому наголосили працівники бібліотеки, що кожен з нас повинен докласти максимум зусиль, щоб цим страшним монстрам на нашій🌎 планеті не було чим живитися. І діяти слід уже зараз!





Немає коментарів:

Дописати коментар