четвер, 22 лютого 2024 р.

 22 січня Україна

🇺🇦 відзначатиме День Соборності України та 105-річницю від підписання ✍️📜Акту злуки 🤝Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
З нагоди цієї дати до Олександрівської бібліотеки 🏠 для дітей 👩🧑👦🧒завітали здобувачі освіти 7-Б класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей № 1» (за сприяння педагога-організатора Марієнко О.А.)
Присутні прослухали 👂цікаву розповідь 🗣 про виникнення свята та його традиції, переглянули книжкову 📚📖виставку-спогад «З Днем Соборності, 🇺🇦Україно🇺🇦!», та взяли участь у квесті-грі «Вона – наш скарб і наша мрія: соборна, вільна Україна». Під час заходу діти👩🧑 курсували 🏃‍♀️🏃 локаціями, які допомогли зрозуміти, як добре підростаюче покоління знає свою рідну державу. Відгадували ребуси 🙄🙇‍♀️🙇‍♀️🙇🤷‍♂️, відповідали на запитання історичної вікторини та згадували видатних українців 👩‍🎤🤵‍♀️🫅🏋️‍♀️⛹️‍♂️🥇🏆. На локації «Говори українською» 🗣 🇺🇦 учасники на відмінно впоралися із завданням та з легкістю змогли пояснити лексичне значення слів 👍. Потрапивши до станції «Знай українське» без зусиль змогли відокремити те, що пов̕ язано з нашою державою 🏔 🏞.
На завершення заходу всі традиційно долучилися до створення Ланцюга єдності👭👬👫👭👬, який прикрасили патріотичними серцями 💙💛💙💛💙💛.
Нині Україна продовжує боротьбу 👊 за незалежність, тож пам̕ ятаймо☝️, що СОБОРНІСТЬ 🤝👥🇺🇦 – МЕТА ПЕРЕМОГИ!







Немає коментарів:

Дописати коментар