четвер, 22 лютого 2024 р.

 Протягом тижня в навчальних закладах нашого селища проходили заходи присвячені здоровому способу життя

⛹️‍♂️🏃‍♀️🍎🍇⚽️🏓. Здоровий спосіб життя 🤽‍♀️🤸‍♀️сьогодні – це вимога часу. Бути здоровим – це те, без чого ніхто не зможе бути щасливим і успішним. В тісній співпраці з шкільними бібліотекарями, класними керівниками по даному напрямку працювали і працівники Олександрівської бібліотеки🏠 для дітей. Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де лікують словом та книгою📕📗, тому і заходи, які проходили в бібліотеці, були націлені на популяризацію літератури📚📙📘 по здоровому харчуванню🍎🥦, спорту🏃, шкідливих звичках та по безпеці життєдіяльності.
На тарілку здорового харчування🍅🍆 « Щоб здоровими зростати – треба вітаміни вживати» завітали здобувачі освіти👭👬 2-Б класу (кл. кер. Півторак О.І.) КЗ «Олександрівський ліцей №2». Діти вчилися берегти і цінувати власне здоров’я, дізнавалися про користь овочів 🫑🍆 та фруктів🍐🍊 та правила їх вживання.
На інформаційно-ігрову програму «Азбука безпеки від бібліотеки» завітали користувачі 4 класу (кл. кер. Котенко Н.А.) Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1». В ігровій формі діти закріплювали знання по безпеці: мінній, дорожній, побутовій.
На день здоров’я⛹️‍♀️🤾🤸‍♂️ «Хочеш бути здоровим? Будь!» завітали здобувачі освіти👩‍🦰🧑‍🦰👱‍♀️👱5-А класу (кл. кер. Ситник А.І.) КЗ «Олександрівський ліцей №2». Програма дня була насиченою, адже включала різноманітні заходи: книжкову виставку-заклик «Здоровий спосіб життя: Модно! Престижно! Корисно!». Цікаві ігри, конкурси та численні бесіди дозволили юним користувачам усвідомити необхідність ведення здорового способу життя🏃🤽‍♂️🚴.
Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими, впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров’я» і пам’ятайте, що Ваше здоров’я – у Ваших руках» - такими були побажання бібліотекарів учасникам заходів.





Немає коментарів:

Дописати коментар