середу, 11 грудня 2019 р.
















    Закінчився Всеукраїнський тиждень права. У рамках Тижня проведено низку виховних заходів для дітей різної вікової категорії: година правознавчих порад «Злочин і відповідальність: як не потрапити в пастку», правова тусовка «Світ прав та законів», диспут «Моє право чи обов’язок?», правознавча мандрівка «Ось, який Я!».
   Жваві дискусії розгорталися під час проведення правового діалогу «Скільки коштує проступок?», на який запрошувалась інспектор ювенальної превенції Леся Добровольська. Діти брали активну участь у бесіді, просили Лесю Григорівну пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі, переглянули відеофільм «Права і обов’язки дітей» та намалювали своє бачення прав у малюнках.
   Також на допомогу  дітям у засвоєнні отриманих знань у бібліотеці проведено правознавчий бібліошок "Друг ти собі чи недруг", де у ненав'язливій формі дітям пропонувалось замислитись над гострими, болючими проблемами, що турбують підростаюче покоління , а також розгадати клоуз – тест «Життя навчить», скрабл «Маю право…»
         Такі заходи в рамках Тижня права сприяли підвищенню рівня правової культури.



Немає коментарів:

Дописати коментар