понеділок, 30 вересня 2024 р.

 З нагоди Міжнародного Дня миру

🕊, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, Олександрівська бібліотека для дітей долучилася до проведення обласної акції «Я маю в серці мрію щиру: Хай тихо стане в нас від миру…».
Україна завжди прагнула до миру та співіснування. Вона ніколи не розпочинала конфліктів, а завжди захищала свої інтереси мирними засобами. Сьогодні найкращі сини та доньки України захищають нашу країну та стоять на стражі миру для всіх українців. Саме в цей час, як ніколи, для кожного з нас МИР є найважливішою цінністю та найбільшим скарбом. З метою поглиблення знань учнів про Міжнародний День миру та про важливість миру🕊 на землі🌎, працівники Олександрівської бібліотеки для дітей завітали до здобувачів освіти 5-го класу Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» (кл. кер. Закревська О.О., за сприяння бібліотекаря Штим А.С., та педагога організатора Чипіги О.Б.), з програмою «І буде мир в моїй країні…». Учасники заходу переглянули презентацію, з якої дізналися про історію виникнення цього свята, про символ міжнародної солідарності всіх людей світу «Дзвін миру», а також написали свої побажання мрії на крилах голубів.
Хвилиною пам’яті вшанували пам'ять тих, хто вже не з нами, особливо тих, хто віддав своє життя заради миру та свободи нашої країни.
Слово «Мир» може звучати по різному на різних куточках землі, але в усіх мовах воно означає можливість спокійно жити під ясним блакитним небом, навчатися, працювати, любити та поважати один одного. Такими словами працівники бібліотеки завершили захід. Нехай мир і гармонія завжди будуть частиною нашого життя🇺🇦🇺🇦🇺🇦.



Немає коментарів:

Дописати коментар