вівторок, 3 вересня 2024 р.

 30 липня, ми відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства –

🌎Міжнародний день 🤝дружби.
Дружба🤝 в усі часи, була великою цінністю в житті людини, адже знайти по-справжньому вірного й надійного друга 👭👬вважається удачею. З нагоди цього славного свята, в рамках акції «ЛІТО – 2024.💙💛 Незабаром Перемога🇺🇦!», в Олександрівській бібліотеці для дітей 👩👨‍🦰👧відбувся день веселих витівок «Нам без дружби 🤝не прожити, з другом 👭легше в світі жити». Учасниками заходу стали вірні друзі книгозбірні🏫 – наші любі читачі. Під час зустрічі говорили про дружбу🤝, як одну із загальнолюдських чеснот, спробували усвідомити значущість слова «друг👫» у житті кожного з присутніх. За допомогою пізнавальної добірки літератури 📚📖ознайомилися з художніми творами про справжніх друзів👬.
У дружній 🤝атмосфері книголюбчики вправно і швидко склали «Потяг🚂 дружби🤝», розібралися з різними ситуативними завданнями переглянувши 👀мультфільм🎥 «Квіти💐 дружби», проявили кмітливість в інтелектуальних іграх «Добери😃 схожі слова», гідно пройшли бліц – тест «Чи вмієш ти 🤝дружити?» та гралися в рухливі ігри «Кульки 🎈дружби», «Сто друзів👭👬».
Ось так весело😁, корисно, пізнавально😃 і цікаво проводять свої літні канікули наші читачі👩👦👧 у бібліотеці. Бажаємо, щоб дружба🤝 бібліотекарів та читачів тривала завжди!








Немає коментарів:

Дописати коментар