понеділок, 30 вересня 2024 р.

 Все починається з добра, все починається з любові

💖!
До дня народження В.О.Сухомлинського в Олександрівській бібліотеці для дітей відбувся бібліотечний етюд «Жив на світі Учитель…», на який завітали здобувачі освіти👫👭 6-В класу КЗ «Олександрівський ліцей №2» (кл. керівник Бабченко В.Ю.). З розповіді бібліотекаря діти дізналися про чудову, добру людину, дитячого письменника, талановитого вчителя та активного громадського діяча. Присутні мали змогу познайомитися з книжковою виставкою📚📖 «Криниця людської мудрості В. Сухомлинського». На сьогодні тема моральності дуже актуальна серед підростаючого покоління. Останнім часом ми зустрічаємося з жахливими випадками проявів дитячої жорстокості. Саме художні твори представлені на виставці допомогають виховувати такі почуття як чуйність, людяність, доброта, дружба.
Шестикласники із задоволенням взяли участь у тематичній вікторині «Перевір себе». Підсумовуючи все почуте, присутні взяли участь у грі «Чарівний клубочок» за допомогою якого характеризували Василя Сухомлинського.
Закінчуючи захід ми сподіваємося, що нам вдалося зачарувати красою і глибиною педагогічної творчої думки великого митця усіх присутніх.



Немає коментарів:

Дописати коментар