середа, 4 вересня 2024 р.

 Закінчується літо

🌞– пора канікул з веселими іграми🤸, забавами, пригодами та книжковими📘📙 дивами. Книжкові 📚стежини літа 🌞надзвичайно цікаві🤩! У бібліотеки, як відомо, канікул немає, тому кожен мав змогу знайти для себе щось корисне.
Хтось знайомився з цікавою книжкою 📕з полички, хтось читав рекомендовану літературу 📗за шкільною програмою, іншого цікавили книги 📘📚на тематичних виставках, яких чимало було цього літа в бібліотеці.
Тож прийшов час підбивати підсумки🥇🥈🥉. Для цього працівники 👱‍♀️👩‍🦳Олександрівської бібліотеки 🏘 для дітей 👶👧запросили всіх бажаючих до літературно-ігрової альтанки «Ігри🏀🥁🎲♟🧩+діти🧑‍🦱👩👦=веселе літо😁🌞». На початку заходу відбулося нагородження найкращих 💪та найактивніших. В номінації «Кращий читач літа🏆» перемогли Дарина Крицька та Юлія Жовтан, а найактивнішим читачем стала Валерія Соколовська. В номінації «Читаюча родина👨‍👩‍👧‍👦» перемогли діти з будинків сімейного типу Лариси Віталіївни Хлівіцької та Утюжової Алли Юріївни. Таісія Кривенко та Черепанова Поліна стали найактивнішими відвідувачами бібліотеки. Усі переможці отримали маленькі подарунки на згадку про це надзвичайне літо.
Після нагородження на маленьких читайликів 👶👩чекала пізнавально-ігрова програма. Діти відвідали 3 зони відпочинку: «Загін меломанів🎼🎤🎧🎸», «Розумашки🤓🧐» та «Веселі😃, спритні🏃‍♀️🏃‍♂️, непереможні💪». Відгадували пісні по емодзі, згадували українських виконавців, виконували дидактичні завдання і прийняли участь у рухливих змаганнях.
Наприкінці зустрічі всі отримали у подарунок повітряні кульки 🎈🎁та гарний настрій😀!
Літо 🌞прощається з нами, але попереду чарівна осінь🍂 — час теплої ковдри, запашної кави☕ та захоплюючої кни

жки📖…Тож гайда в бібліотеку!🏘🚶‍♀️🚶

Немає коментарів:

Дописати коментар