середа, 4 вересня 2024 р.

 Сьогодні ДЕНЬ ЗНАНЬ відбувся не лише у школах, а й у стінах Олександрівської бібліотеки

🏠 для дітей. Урочистий захід «Перемагає той, хто пам’ятає…»💙💛 присвячений героїчній боротьбі України, зібрав здобувачів освіти👭👬 10-х класів КЗ Олександрівського ліцею №2 (кл. керівники Олефіренко Л.І., Сухенко О.М.), щоб віддати шану захисникам і захисницям нашої держави🇺🇦. Молодь дізналася про героїчні вчинки українців, про мужність українських воїнів, про їхню відданість та любов до Батьківщини. Переглянули відеофільм «Діалоги про війну» який наочно демонструє наслідки війни та силу українського духу. До уваги присутніх в бібліотеці діяла книжкова виставка📚📖📕 «Вони полягли за вільну Україну🇺🇦» де представлені художні твори про біографії українських захисників, волонтерів, медиків та реалії фронтового життя бійців.
На завершення заходу усі присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. Підкресливши, що мир і знання – це цінності, за які віддали життя наші герої. Захід став не лише уроком історії, а й уроком мужності, співчуття та патріотизму. Діти зрозуміли, що пам'ятати про війну – це наш обов’язок, а підтримка наших захисників – це наш внесок у Перемогу💙💛.
Працівники бібліотеки щиро вітають усіх дітей з Днем знань! Нехай знання, отримані цього року, стануть міцним фундаментом для вашого майбутнього успіху.
Дякуємо нашим Героям🙏🙏🙏, за можливість радіти життю. Дай Боже нам ПЕРЕМОГИ!🇺🇦🇺🇦🇺🇦



Немає коментарів:

Дописати коментар