середа, 4 вересня 2024 р.

 День Незалежності України

🇺🇦– це одне з найважливіших свят для українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки.🎉🎉🎉
Олександрівська бібліотека 🏘 для дітей 👧👶👦долучилася до урочистостей та запросила всіх охочих на UKRAINE🇺🇦-вечірку «Яскрава, Неповторна, Незалежна». На присутніх чекала дуже цікава та захоплива програма. Спочатку діти прослухали👂 розповідь 🗣про те, як ще з часів Богдана Хмельницького Україна виборювала 🤼⚔️право на самостійність, як з̕ явилася Українська Народна Республіка і коли нарешті була прийнята Декларація про державний суверенітет України🇺🇦.
Далі на присутніх чекав патріотичний квест «Україна 🇺🇦– це ми🙋‍♀️🙋🙋‍♂️». Завдання складалися з 10 рубежів різної складності. Команди із завзяттям приступили до їх виконання. Придумували іменники та прикметники, що асоціюються з Україною🇺🇦, знаходили відмінності на картинках, відгадували українські пісні🧑‍🎤👩‍🎤по емодзі, малювали 📝вітальну листівку незвичним способом. Ну а відомий всім Пес Патрон 🐹запросив команди станцювати 💃🕺запальну руханку.
Наостанок всі присутні тримаючись за патріотичні кульки загадали бажання💙💛 і напевно, зараз у кожного з нас воно одне спільне - мир на нашій рідній землі.
Цікаво, насичено, весело і з гарним настроєм 😁😆😀святкували 🎊🎉юні читачі свято Незалежності України🇺🇦 разом з Олександрівською бібліотекою для дітей!



Немає коментарів:

Дописати коментар