вівторок, 3 вересня 2024 р.

Літні канікули 🌞– унікальна можливість більше читати 🙇‍♂️🙇‍♀️📘📖 і пізнавати нове!
І тому кожне літо ми, бібліотекарі, прагнемо зробити для вас, любі наші читачі, незвичайним 😀, незабутнім 😄, повним конкурсів 🤩, ігор 🏓⚽️🏏🏹🤹‍♀️ , літературних вікторин і цікавих розваг 🪇🧩🎳♟🎲.
В рамках акції «Літо – 2024. Незабаром Перемога!» 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Олександрівська бібліотека 🏘 для дітей 👩👩‍🦱👶👧запросила своїх маленьких читайликів на двобій 🤜💪інтелекту 🧠«Світло знань, запалене серцями 💙💛». На дітей чекала інтелектуальна вікторина, під час якої змагалися дві команди розумників. Перемогу здобули 🏆найактивніші та найуважніші. Але друга команда не засмутилася 🙌👌 і ще з більшим завзяттям та старанням взялася виконувати наступні завдання. Відгадували пісні 🎼🎹🥁по емодзі 🐹🧨, складали головоломки 🤓🧩🧩🧩, розробляли стратегії влучання по цілі 🪃🏹🏌️‍♂️, стрибали по пам'яті 🤸‍♂️🤸‍♀️. Тож сьогодні в бібліотеці був справжній мозковий 🧠🧠🧠❗️❗️штурм, а діти отримали багато позитивних емоцій 😆🤣😉🙃 та бажання розвивати свої знання та здібності.

Ми запрошуємо вас частіше відвідувати нашу бібліотеку 🏘, читати ще більше книг 📚📖, газет 📜, журналів, адже вони – це справжній скарб. Переступайте сміливо наш поріг, беріть ці скарби в свої руки щодня. Ми, бібліотекарі, завжди раді зустрічі з вами!🤝👥



 





Немає коментарів:

Дописати коментар